Madden NFL 2001

Madden NFL 2001

Cikkszám : ps1_jatek_12224


Ár:5.000 Ft

Angol, kisfüzettel

info_outline INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Ballagási akció! Minden termékünket ingyenesen szállítjuk ki (GLS futár) a 2024 Május 8-ig leadott rendelésekre.

Madden NFL 2001 egy Amerikai futball szimulátor játék, amelyet a EA Tiburon fejlesztett és az Electronic Arts adta ki. A játék 2000-ben jelent meg PlayStation, PlayStation 2, Nintendo 64, és Microsoft Windows platformokra.

A játékot John Madden, a legendás NFL edző és sportkommentátor inspirálta, aki maga is szerepel a játékban mint kommentátor. A Madden NFL sorozat egyik legnépszerűbb része, és hatalmas rajongótáborral rendelkezik az Egyesült Államokban.

A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a saját NFL csapatukat irányítsák, és versenyezzenek más csapatokkal. A játék számos új funkciót tartalmaz, mint például a Fantasy Draft, ahol a játékosok saját csapatukat hozhatják létre a legjobb játékosok kiválasztásával az NFL-ből.

A játék grafikája javult az előző Madden játékokhoz képest, és a játékmenet még jobban élethűvé vált. A játékot további új funkciók, mint például a Franchise mode, a Madden Cards és a Create-A-Player módok teszik még érdekesebbé.

A Madden NFL 2001 kifejezetten az Amerikai futball rajongóinak ajánlott, akik szeretnék megtapasztalni az NFL hangulatát, és szeretnék kipróbálni a vezetőedzői és játékosi szerepeket. A játékmenet kihívást jelenthet azoknak, akik még nem ismerik a játékot, de a játék alapvető mechanizmusai könnyen elsajátíthatók. A játék számos nehézségi szintet kínál, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő játékélményt.