KONZOL - JÁTÉK BESZÁMÍTÁS


Megunt videojátékodat, konzolodat, tartozékokat magas áron beszámítjuk!

Hozd be személyesen hozzánk megunt konzolodat, játékaidat, kiegészítődet és lehetőséged van hogy készpénzért felvásároljuk vagy beszámítjuk.

Csakis teljesen karcmentes, eredeti dobozában lévő és hibátlan borítójú lemezeket fogadunk el, ha esetleg úgy látjuk, hogy a játékod nem felel meg akkor azt nem tudjuk megvásárolni vagy beszámítani.

Árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon kérheted: rendeles@videojatekokboltja.hu +3670-908- 7744

Ha elfogadod a játékaidért kiajánlott összeget, bármire beválthatod üzletünkben. Amennyiben személyesen befáradsz hozzánk, akkor tudunk csak készpénzt adni neked. Utánvétellel és átutalással nincs lehetőségünk játékaidat megvásárolni.

Régi játékkonzolodat kedvező áron beszámítjuk!... esetleg készpénzért megvásároljuk tőled!

Szeretnél az aktuális játékokról értesülni konzolodon és nem csak az internetes videókból megismerni azokat? Itt az ideje generációt váltanod! Ha rendelkezel egy megkímélt, jó állapotú konzollal, akkor a generációváltás kevés pénzedbe fog kerülni. Hozd el hozzánk, rögtön megvesszük vagy beszámítjuk az árát egy másikba. Megközelítő árajánlatot e-mailben vagy telefonon tudunk adni, de pontos összeget tesztelés után személyesen.

Ajánlatkérés: rendeles@videojatekokboltja.hu +3670-908- 7744