Cricket 2002 Használt Ps2 játék

Cricket 2002 Használt Ps2 játék

Cikkszám : ps2_játék_9540


Ár:1.000 Ft

Használt termék.

info_outline INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Ballagási akció! Minden termékünket ingyenesen szállítjuk ki (GLS futár) a 2024 Május 8-ig leadott rendelésekre.

A Cricket 2002 egy sportjáték, amelyet a Electronic Arts fejlesztett és adott ki a PlayStation 2 konzolra. A játék kicsit több, mint 20 éve, 2002-ben jelent meg.

A játék célja, hogy a játékosok egy 11 fős csapatot vezessenek a cricketpályán és megpróbálják legyőzni az ellenfelet. A játékban elérhető a Quick Play, a World Cup, a Knockout Tournament, és a Test Match mód.

A Quick Play mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan és egyszerűen játszhassanak a játékkal, míg a World Cup mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák az országukat, és részt vegyenek a világkupán. A Knockout Tournament mód lehetővé teszi, hogy a játékosok részt vegyenek egy kiütéses tornán, a Test Match mód pedig lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes testmérkőzést játszanak.

A játékban a játékosoknak lehetőségük van kiválasztani a csapatukat, megváltoztatni a játékosokat és azok pozícióit, valamint az edzésen javítani a játékosok képességeit.

A Cricket 2002 grafikája és hangja lenyűgöző, amely azon játékosok számára lehet vonzó, akik szeretik a sportjátékokat, különösen a cricketet. A játékot a krikket iránt érdeklődőknek és a sportjátékokat szeretőknek ajánljuk.