.


 

 

Üzlet: 5000 Szolnok, Hősök tere 7. | Telefon: + 36-70/908- 7744

PLAYSTATION


XBOX


NINTENDO


SZÁMÍTÓGÉP


EGYÉB JÁTÉKOK


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékeinket megrendelheti otthona kényelméből! Futárszolgálat segítségével kedvező áron juttatjuk el termékeinket Önhöz!

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJTÉTELEK:

 0 - 9.999 Ft vásárlás esetén 1500 Ft

 10.000 Ft-tól vásárlás esetén INGYENES

Új Mad Max PS4 játék


Ár: 4000 Ft


keszleten.jpg


Termékleírás

Az Avalanche Studios új játék egy hiánypótló cím, s ha úgy tetszik, anno a Rage szerette volna ezt a hangulatot meglovagolni több-kevesebb sikerrel, ám a Mad Max úgy tetszik, sikerrel veszi az akadályokat. A játékmenet-bemutatók sokszor zavaróak, hiszen spoilerezhetnek, ám de esetünkben áldásosak, hiszen komolyabban is betekintést nyerhetünk abba, ami reánk vár, s a látottak alapján bizony sírhatunk a boldogságtól, mert remek kis cím lesz a Mad Max!

Adott egy szabadon bejárható post-apokaliptikus világ, amiben nem csak gyalogosan, hanem autóval is közlekedhetünk, amelyet nem mellesleg tuningolhatunk is; mind mechanikailag, mind optikailag -- a neon elmarad, de helyette kapunk megannyi hasznos kiegészítőt. A vezetés és a versenyzés tehát fontos részét képezi a játékmentnek, de mégiscsak egy lövöldéről van szó, így a hadakozásra is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők, s még a közelharci szekvenciák is briliánsak!

- szabadon bejárható világ, gyalogosan vagy autóval
- remek harcrendszer
- kiváló grafika
- pazar hangulat és tartalom
- erre már nagyon régóta vártunk!

 

CK_húsvét